Buka ménu utama
Struktur Jangjang manuk

Jangjang mangrupa bagian sababaraha sato (manuk jeung sajabana) nu dipaké pikeun ngapung.[1]

ReferensiÉdit

  1. (id)Sayap (diakses 8 November 2015)