Ngapung mangrupa hiji kaayaan gerak atawa ngalayang maké tanaga jangjang (ngeunaan manuk jeung sajabana) atawa maké tanaga mesin (ngeunaan kapal ngapung jeung sajabana).[1]

Kapal nalika ngapung

ReferensiÉdit

  1. (id)Terbang (diakses ping 8 November 2015)