Jatimelati, Pondok Melati, Bekasi

Jatimelati nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pondok Melati, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Jatimelati
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanPondok Melati