Jatirangga, Jatisampurna, Bekasi

Jatirangga nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatisampurna, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Jatirangga
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanJatisampurna