Jatisampurna, Jatisampurna, Bekasi

Jatisampurna nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatisampurna, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Jatisampurna
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanJatisampurna