Jatiwaringin, Pondokgedé, Bekasi

désa di Bekasi, Jawa Barat

Jatiwaringin nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pondokgedé, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Jatiwaringin
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanPondokgedé