Jayaputra, Sariwangi, Tasikmalaya

désa di Tasikmalaya, Jawa Barat

Jayaputra nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sariwangi, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Jayaputra
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanSariwangi