Jelegong, Kutawaringin, Bandung

Jelegong nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kutawaringin, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Jelegong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanKutawaringin