Buka ménu utama

Juhar, Bandar Khalifah, Serdang Bedagai

Juhar nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bandar Khalifah, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Juhar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanBandar Khalifah

Citakan:Bandar Khalifah, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg