Buka ménu utama

Juhut nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Karang Tanjung, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.

Désa  Juhut
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanKarang Tanjung



Gnome-home.svg