Buka ménu utama

Jujun nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Keliling Danau, Kabupatén Kerinci, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Jujun
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténKerinci
KacamatanKeliling Danau

Citakan:Keliling Danau, Kerinci


Gnome-home.svg