Buka ménu utama

Juma Gerat nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tigalingga, Kabupatén Dairi, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Juma Gerat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDairi
KacamatanTigalingga

Citakan:Tigalingga, Dairi


Gnome-home.svg