Buka ménu utama

Juma Teguh nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Siempat Nempu, Kabupatén Dairi, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Juma Teguh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDairi
KacamatanSiempat Nempu

Citakan:Siempat Nempu, Dairi


Gnome-home.svg