Buka ménu utama

Juma Tombak, STM Hilir, Deli Serdang

Juma Tombak nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan STM Hilir, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Juma Tombak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanSTM Hilir

Citakan:STM Hilir, Deli Serdang


Gnome-home.svg