Buka ménu utama

Jungka Gajah, Darul Aman, Aceh Timur

Jungka Gajah nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Darul Aman, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Jungka Gajah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanDarul Aman

Citakan:Darul Aman, Aceh Timur


Gnome-home.svg