Buka ménu utama

Kaban Tengah, Sitelu Tali Urang Jehe, Pakpak Bharat

Kaban Tengah nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sitelu Tali Urang Jehe, Kabupatén Pakpak Bharat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Kaban Tengah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPakpak Bharat
KacamatanSitelu Tali Urang Jehe

Citakan:Sitelu Tali Urang Jehe, Pakpak Bharat


Gnome-home.svg