Kabasiran, Parung Panjang, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Kabasiran nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Parung Panjang, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Kabasiran
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanParung Panjang




Gnome-home.svg