Buka ménu utama

Kabu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jangkat Timur, Kabupatén Merangin, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Kabu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMerangin
KacamatanJangkat Timur

Citakan:Jangkat Timur, Merangin


Gnome-home.svg