Kacaribu, Kabanjahe, Karo

Kacaribu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kabanjahe, Kabupatén Karo, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Kacaribu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténKaro
KacamatanKabanjahe

Citakan:Kabanjahe, Karo


Gnome-home.svg