Kademangan, Mandé, Cianjur

désa di Cianjur, Jawa Barat

Kademangan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Mandé, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Kademangan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanMandé




Gnome-home.svg