Buka ménu utama

Kadipatén, Kadipatén, Tasikmalaya

désa di Tasikmalaya, Jawa Barat

Kadipatén nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kadipatén, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Kadipatén
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanKadipatén



Gnome-home.svg