Buka ménu utama

Kadomas nyaéta salasahiji kalurahan di Kacamatan Pandéglang, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.[1]

Kalurahan  Kadomas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanPandéglang



Gnome-home.svg
  1. BPS Provinsi Banten. Master File Desa (MFD) Provinsi Banten Tahun 2016. ISSN: 2356-3745