Buka ménu utama

Kadubera nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Picung, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.[1]

Désa  Kadubera
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanPicung



Gnome-home.svg
  1. BPS Provinsi Banten. Master File Desa Provinsi Banten Tahun 2016. ISSN: 2356-3745