Buka ménu utama

Kadubeureum, Pabuaran, Sérang

Kadubeureum nyaéta salasahiji kalurahan di Kacamatan Pabuaran, Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.[1]

Désa  Kadubeureum
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténSérang
KacamatanPabuaran



Gnome-home.svg
  1. BPS Provinsi Banten. Master File Desa Provinsi Banten Tahun 2016. ISSN: 2356-3745