Kadubungbang, Cimanuk, Pandéglang

Kadubungbang nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Cimanuk, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.

Désa  Kadubungbang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanCimanuk



Gnome-home.svg