Kadugadung, Cipeucang, Pandéglang

Kadugadung nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Cipeucang, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.

Désa  Kadugadung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanCipeucang



Gnome-home.svg