Kandanghaur, Indramayu

kacamatan di kabupatèn Indramayu, Indonèsia

Kandanghaur nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kandanghaur
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.12.21

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit