Wewengkon Kantō

(dialihkeun ti Kantō region)

Wewengkon Kantō (関東地方 Kantō-chihō?) nyaéta hiji wewengkon sacara geografi di Honshū, pulo panggedéna di Jepang. Wewengkon ieu ngawengku tujuh préféktur nu tumpang tindih jeung Wewengkon Megapolitan Tokyo: Gunma, Tochigi, Ibaraki, Saitama, Tokyo, Chiba, jeung Kanagawa. Ieu wewengkon, teu leuwih ti 40 persen dataran di Kantō plain. Sesana mangrupa pasir jeung gunung-gunung.

Wewengkon Kantō, Jepang.


Emoji u1f604.svg