Karangwangi, Karangsembung, Cirebon

Karangwangi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangsembung, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Karangwangi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanKarangsembung



Gnome-home.svg