Kawéni

spésiés tutuwuhan
Kaweni
Mangif odor 071229-2993 khjo.jpg
Status konservasi
Klasifikasi ilmiah
Karajaan:
Ordo:
Kulawarga:
Génus:
Spésiés:
M. odorata
Ngaran binomial
Mangifera odorata
Griffith

Kawéni nyaéta salah sahiji tutuwuhan buah tina genus Mangifera, kalawan ngaran latén Mangifera odorata.[1]

ReferensiÉdit

  1. (en)Kwini Mangifera odorata (diakses 25 Maret 2016)