Kedaung Kali Angké, Cengkaréng, Jakarta Barat

Kedaung Kali Angké nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cengkaréng, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan Kedaung Kali Angké
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Barat
KacamatanCengkaréng



Gnome-home.svg