Kedokan Bunder, Indramayu

kacamatan di kabupatèn Indramayu, Indonèsia

Kedokan Bunder nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Kedokan Bunder

Peta lokasi Kacamatan Kedokan Bunder
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Indramayu
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

SajarahÉdit

Kedokanbunder nyaéta hiji kacamatan nu anyar diwangun kurang leuwih taun 2003. Ngaran Kedokanbunder boga carita nu relijius. Kedokanbunder hartina balong/sumur bunder nu diwangun nalika istri selir Kanjeng Sunan Gunung Jati ngalakukeun babad tanah jawa. Di dinya pisan dijieun padukuhan Kedokanbunder

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Indramayu, Jawa Barat

 

Kacamatan: Anjatan | Arahan | Balongan | Bangodua | Bongas | Cantigi | Cikedung | Gabuswétan | Gantar | Haurgeulis | Indramayu | Jatibarang | Juntiyuat | Kandanghaur | Karangampél | Kedokan Bunder | Kertasemaya | Krangkéng | Kroya | Léléa | Lohbener | Losarang | Sindang | Sliyeg | Sukagumiwang | Sukra | Trisi | Widasari

Citakan:Kedokan Bunder, Indramayu