Kemirimuka, Beji, Dépok

Kemirimuka nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Beji, Kota Dépok, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan Kemirimuka
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaDépok
KacamatanBeji