'Kendang ceuli mangrupa mémbran nu misahkeun ceuli luar ti ceuli tengah. Gunana taya lian ti pikeun nyalurkeun sora ti udara ka osikel di jero ceuli tengah. Tulang malleus nyambungkeun antara kendang ceuli jeung osikel séjénna. Karuksakan atawa perforasi kendang ceuli bisa ngabalukarkeun torék.

Gambar liannaEdit

Tumbu kaluarEdit