Lokasi Khakassia di Rusia

Khakassia mangrupa hiji Subjék Féderal Rusia. Républik ieu miboga luas wewengkon 61.900 km² jeung populasi 546.072 jiwa (2002). Ibu kotana nyaéta Abakan [rujukan?].

Khakassia republic map.png
Bandéra Khakassia
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan



Gnome-home.svg