Buka ménu utama
Abad: abad ka-20 - abad ka-21 - abad ka-22
Dékade: 1970-an 1980-an 1990-an 2000-an 2010-an 2020-an 2030-an
Taun: 1999 2000 2001 - 2002 - 2003 2004 2005

Eusi

Taun 2002 dijadikeun Taun Wisata Lingkungan jeung Pagunungann Internasional (International Year of Ecotourism and Mountains).

Taun 2002 dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 2002
MMII
Ab urbe condita 2755
Kalénder Arménia 1451
ԹՎ
Bagian ti séri
Arménia
Հայաստան
Bandéra Arménia Lambang Arménia

Budaya
Kasenian · Perpileman
Musik · Média
Olahraga · Vartavar

Sajarah

Pulitik
Hubungan luar nagri Arménia

Démografi

Babagian administratif
Aragatsotn · Ararat · Armavir
Gegharkunik · Kotayk · Lori · Shirak
Syunik · Tavush · Vayots Dzor
Yérévan (kota kalawan status husus)

Portal Arménia

Kotak ieu: temposawalaédit
Kalénder Cina 4638/4698-Salah éksprési: Tanda baca "[" teu dipikawanoh.-Citakan:Chinese calendar/day/78/17
(辛巳年月日)
— nepi ka —
4639/4699-Salah éksprési: Tanda baca "[" teu dipikawanoh.-Citakan:Chinese calendar/day/78/18
(壬午年月日)
Kalénder Étiopia 1994 – 1995
Kalénder Yahudi 5762 – 5763
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 2057 – 2058
- Shaka Samvat 1924 – 1925
- Kali Yuga 5103 – 5104
Kalénder Iran 1380 – 1381
Kalénder Islam 1423 – 1424
Kalénder Jepang Heisei 14

(平成14年)

- Taun penjajahan Kōki 2662
(皇紀2662年)
- Jaman Jōmon 12002
Kalénder panonpoé Thai 2545
t·s·é

KajadianÉdit

Nu lahirÉdit

Nu pupusÉdit

Nu ngadegÉdit

NagaraÉdit

Hadiah NobelÉdit