Kilangan, Singkil, Aceh Singkil

Kilangan nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Singkil, Kabupatén Aceh Singkil, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Kilangan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Singkil
KacamatanSingkil

Citakan:Singkil, Aceh Singkil


Gnome-home.svg