Kilometer VI, Simpang Kramat, Aceh Utara

Kilometer VI nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Simpang Kramat, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Kilometer VI
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanSimpang Kramat

Citakan:Simpang Kramat, Aceh Utara


Gnome-home.svg