Pupuh Kinanti mangrupa tembang pupuh nu ngagambarkeun nu keur kesel nungguan, deudeupeun, atawa kanyaah.

Pupuh KinantiÉdit

Budak leutik bisa ngapung
Babaku ngapungna peuting
Ngalayang kakalayangan
Néangan nu amis-amis
Sarupaning bungbuahan
Naon baé nu kapanggih

Sekar Tandak Pupuh KinantiÉdit

Ari beurang ngagarantung
Pinuh dina dahan kai
Disarada patémbalan
Nu kitu naon ngaranna

Sumber rujukanÉdit

Tumbu kaluarÉdit