Kisam Kute Pasir, Lawe Sumur, Aceh Tenggara

Kisam Kute Pasir nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Lawe Sumur, Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Kisam Kute Pasir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tenggara
KacamatanLawe Sumur

Citakan:Lawe Sumur, Aceh Tenggara


Gnome-home.svg