Klambir Lima Kampung, Hamparan Perak, Deli Serdang

Klambir Lima Kampung nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Hamparan Perak, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Klambir Lima Kampung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanHamparan Perak

Citakan:Hamparan Perak, Deli Serdang


Gnome-home.svg