Klangenan, Cirebon

kacamatan di kabupatèn Cirebon, Indonèsia

Klangenan nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Klangenan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.09.23

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit