Klieng Mayang, Sukamakmur, Aceh Besar

Klieng Mayang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Sukamakmur, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Klieng Mayang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanSukamakmur

Citakan:Sukamakmur, Aceh Besar


Gnome-home.svg