Konosuke Matsushita

Pangadeg Panasonic

Kōnosuke Matsushita (松下 幸之助 Matsushita Kōnosuke?, 27 November 1894 – 27 April 1989) nyaéta industriis Jepang anu ngadegkeun Panasonic, perusahaan éléktronik konsumén Jepang pangageungna.

Kōnosuke Matsushita
Black and white portrait. Head shot of Matsushita in front of a dark background, wearing a dark suit jacket with a light wing-collared shirt, dark vest, and dark striped necktie.
Kōnosuke Matsushita in 1918
Ngaran asli松下 幸之助
Gumelar27 November 1894
Wakayama Prefecture, Jepang
Tilar dunya27 April 1989 (aged 94)
Osaka, Jepang
KabangsaanJepang Jepang
PagawéanBusinessman and industrialist
Dipikawanoh salaku/lantaranFounder of Panasonic
Harta beresihUS$3 billion(1989)
PasanganMumeno Iue
AnakSachiko Matsushita
Kulawarga
Anugrah
Tanda tangan

RujukanÉdit

Tumbu luarÉdit

Wikicutatan mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
[[:su:q:{{{1}}}|{{{1}}}]]