Buka ménu utama
Koréd

Koréd nyaéta parabot paranti ngabérésihan kebon nu jukutan, bangunna méh saperti pacul leutik maké gagang pondok.[1] Carana ngoréd saperti nu ngoétan.[1]

RujukanÉdit

  1. a b Danadibrata, R.A. (1 Desember 2009). Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata. Bandung: Kiblat Buku Utama. p. 364. ISBN 9793631937.