Kuburan.

Kuburan nyaéta tempat di mana layon jalma nu geus ninggal alam dunya dimakamkeun. Kuburan keur sato ogé aya. Kuburan bisa méré pituduh keur arkéolog ngeunaan kabudayaan jaman katukang.

Tempo ogéÉdit