Kuburan nyaéta tempat di mana layon jalma nu geus ninggal alam dunya dimakamkeun. Kuburan keur sato ogé aya. Kuburan bisa méré pituduh keur arkéolog ngeunaan kabudayaan jaman katukang.

Kuburan.

Pikeun anu munggaran, masihan awak ka seuneu disebatkeun dina jaman Paleolithic Tengah. Dina awal Zaman Besi, kremasi janten langkung populer anu dianggo langkung sering dibandingkeun ngubaran tradisional.[1]

Tempo ogéÉdit

CatetanÉdit

  1. "Sejarah babari.".