Pikeun kagunaan séjén tina Kulon, tempo Kulon (disambiguasi).

Kulon nyaéta hiji kecap banda, kecap sipat, atawa kecap katerangan nu nunjukkeun arah atawa géografi.



Gnome-globe.svg