Lélés, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia

Lélés nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Lélés
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
Lega114,32 Kilométer pasagi
Pangeusi32.742 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.30

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit