Lélés, Lélés, Garut

désa di Garut, Jawa Barat

Lélés nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Lélés, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Lélés
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanLélés

Tumbu LuarÉdit