Lénténg Agung, Jagakarsa, Jakarta Kidul

Lénténg Agung nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Jagakarsa, Kota Jakarta Kidul, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan  Lénténg Agung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kidul
KacamatanJagakarsa



Gnome-home.svg